2019. szeptember 8., vasárnap

Legyőzni a halogatást


Voltál már úgy vele, hogy várt rád egy elintézendő feladat, és az istennek sem tudtad rávenni magad, hogy nekikezdj? Á, látom, hevesen bólogatsz. 😏 Akkor az alábbi könyv Neked való!

Nem mostanában olvastam el Mel Robbins “5 másodperces szabály” című könyvét, ám még mindig a hatása alatt vagyok. Ami a legjobban tetszett benne, az az volt, hogy a szerző nem szégyellte őszintén bevallani, milyen életmódot folytatott, és milyen gyarlóságai voltak, mielőtt felfedezte volna ezt a végtelenül egyszerű, mégis varázslatosan hatékony módszert. Természetesen azonmód leteszteltem, és működik! 👌
A könyvben található sikersztorik is igen meggyőzőek, ám a legtöbb ember úgy van vele, hogy “hiszem, ha látom”. Nos, itt a megfelelő alkalom, amennyiben egy olyan valóban működő eszközt szeretnél megismerni, ami által magabiztosabbá, produktívabbá, tudatosabbá válsz, és aminek segítségével megvalósíthatod az álmaidat!

A szerzőről
“Mel Robbins motivációs tréner, egyike a világ legkeresettebb előadóinak. 2017-ben eladási rekordot döntött nemzetközi bestsellerével, az 5 másodperces szabállyal. Hangoskönyv változata világszerte vezette a toplistát, és 2017-ben az ötödik legolvasottabb kötet volt az Amazonon. Ez idáig 31 nyelvre fordították le.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése